> Indigó felnőtt vagy? . . .

Igen, legyél bármennyi idős is, lehetséges, hogy indigó felnőtt vagy. Indigók nemcsak 1975 és 1995 között születtek, bár valószínűleg ez a legnagyobb csoport. Nézd meg, hogy ezek a tulajdonságok rezonálnak-e veled . . . Úgy hiszem, a felnőtt Indigók ezekkel a tulajdonságokkal rendelkeznek:

Intelligensek, bár nem biztos, hogy magas végzettségűek.
Nagyon kreatívak, és örömüket lelik dolgok készítésében.
Mindig tudni akarják, MIÉRT, különösen, ha megkérik őket, hogy végezzenek el vmi feladatot.
Ellenszenvet éreztek az iskolai munka iránt, vagy utálták az iskolában megkövetelt dolgokat, az ismétlésen alapuló feladatokat.
Lázadók voltak az iskolában, mert nem voltak hajlandóak megcsinálni a házi feladatot, nem fogadták el a tanári tekintélyt, VAGY komolyan lázadni szerettek volna, de NEM MERTÉK megtenni, általában a szülői nyomás miatt.
Megtapasztalhattak korai egzisztencialista (a létük értelmével kapcsolatos) depressziót, és átélhették a tehetetlenség érzését. Ezek a szomorúságtól a teljes kétségbeesésig terjedhettek. Az öngyilkossági gondolatok, érzések a főiskolás vagy a korábbi években nem szokatlanok az Indigó felnőttek körében.
Nehézségeik vannak a beosztotti munkákkal. Az Indigók ellenállnak az autoritásnak és az alkalmazottság társadalmi szisztémájának.
Előnyben részesítik a kooperatív erőfeszítéseket, a vezetői pozíciókat vagy az önálló munkavégzést.
Mély empátiát éreznek mások iránt, ám nem tolerálják a hülyeséget és a butaságot.
Vagy rendkívül érzékenyek érzelmileg, és mindenen sírva fakadnak (nincs védelmi pajzsuk), vagy épp ellenkezőleg, semmiféle érzelmi reakciót nem mutatnak (teljes védekezés).
Problémáik lehetnek a DÜH-vel.
Problémáik lehetnek az olyan rendszerekkel, melyeket nem működőnek vagy rossz hatékonyságúnak tekintenek, beleértve a politikai, oktatási, egészségügyi és jogi rendszereket.
Elidegenülés a politikától, vagy haragos érzések a politikával szemben - úgy érzik, mintha a szavazatuk nem számítana, és hogy teljesen mindegy, mi lesz a kimenetele a szavazásnak.
A jogok elvételével kapcsolatos harag, félelem és/vagy düh....
Égető vágyat éreznek, hogy tegyenek vmit azért, hogy megváltoztassák és jobbá tegyék a világot. Talán megakadnak, mert nem tudják, mit tegyenek. Problémájuk lehet az útjuk felismerésével.
Pszichikus vagy spirituális érdeklődés már elég korán - tízéves koruk körül vagy előtte.
Kevés, vagy semmilyen Indigó szerepmodell nem volt előttük.
Erős az intuíciójuk.
Véletlenszerű viselkedési minták vagy gondolkodási mód - (az ADD tünetei): problémájuk lehet a kijelölt feladatokra való összpontosítással, beszélgetés közben elkalandozhatnak.
Pszichikus élményeik voltak, pl. előérzet, testenkívüli élmények, angyalokat vagy szellemeket láttak, hangokat hallottak.
Elektromos érzékenység, pl. az órájuk nem működik, az utcai lámpák kialszanak, ha elmennek alattuk, elromlanak az elektromos berendezések, az égők kimennek.
Tudatában vannak más dimenzióknak vagy párhuzamos valóságoknak.
Szexuálisan nagyon expresszívek és találékonyak, VAGY elutasítják a szexualitást, mert unják, vagy mert magasabb spirituális kapcsolatra szeretnének szert tenni. Esetleg a szexualitásnak változatos formáit próbálják ki.
Az életük értelmét keresik, és a világ megértését kutatják. Ezt a valláson vagy a spiritualitáson keresztül teszik, spirituális csoportok és könyvek, önsegítő csoportok és könyvek segítségével.
Ha megtalálják az egyensúlyukat, akkor nagyon erős, egészséges, boldog egyénekké válnak.